Lunch-arrangementen

Print Friendly, PDF & Email

Speciaal voor groepen vanaf 12 personen hebben wij een aantal heerlijke lunch-arrangementen samengesteld:

Brood lunch

Naam Omschrijving Prijs
Pablo Heerlijk dik wit casino brood met carpaccio van zijlende, pijnboompitjes en mosterddressing
Dik bruin casino brood met gerookte zalm
Dik wit casino brood met Bourgondische kroket en mosterdsaus
Uit te breiden met:
*kopje soep                                        +€3,00
*2x kopje koffie, thee of fris               +€3,25
*verse jus d’orange                            +€2,75


€10,50
Fish and
Meat
Bestaande uit:
Plateau met zalm, paling, huisgemaakte tonijnsalade en eiersalade met bacon
Plateau met carpaccio, lichtgerookte kipfilet en gerookte ribeye
Geserveerd met stokbrood, bruin en wit casino brood en brioche brood
Uit te breiden met:
*kopje tomaten of Tom kha kai soep   +€3,00
*2x kopje koffie, thee of fris                 +€3,25
*verse jus d’orange                              +€2,75
*klein dessert                                       +€4,00
€13,75

 

Warme lunch-arrangementen

Arrangement Voorgerecht Hoofdgerecht Nagerecht Prijs
Picasso Keuze uit 2 soepen Keuze uit 3 gerechten, geserveerd met verse frieten en frisse salade Koffie of thee met kleine zoete lekkernij €18,50
De Paris Keuze uit 2 soepen Keuze uit 3 gerechten, geserveerd met verse frieten en frisse salade Keuze uit 2 nagerechten, met koffie of thee ter afsluiting €21,50
Malaga Keuze uit 4 gerechten Keuze uit 3 gerechten, geserveerd met verse frieten en frisse salade Keuze uit 2 nagerechten, met koffie of thee ter afsluiting €26,50

 

Selectie voorgerechten

Bij lunch-arrangement Malaga.

  • Carpaccio van zijlende met truffelmayonaise, parmazaanschilfers en rucola
  • Kwartet van vis gerookte zalmtartaar, wasabi, sesamkrokant, rauwe tonijn, soja-light, wakame, edamame, krokante garnaal, sweet chili, koriander, gerookte paling, unagi style.
  • Salade Caprese  fijne slasoorten, geplukte buffelmozzarella, gepofte tricolore van cerise tomaat, basilicum, Balsamico-vijgenstroop
  • Garnalenkroketjes met brood en ravigotte saus

 

Selectie hoofdgerechten

Bij lunch-arrangementen Picasso, De Paris en Malaga.

  • Zalm
    Gebakken zalmfilet met een tuinkruiden-olie
  • Black Angus entrecote
    Gegrild, Chimichurri, verse groenten
  • Varkenshaas
    met champignonroomsaus

 

Selectie nagerechten

Bij lunch-arrangementen De Paris en Malaga.

Dame blanche met warme chocoladesaus en slagroom
Cheesecake met Bastogne bodem

 

 

Arrangement op maat

Indien gewenst, kunnen wij ook een menu op maat voor u samenstellen. Neem hiervoor contact met ons op; mail, bel (073-614 16 47) of loop even binnen!

Bekijk ook onze diner-arrangementen.