Lunch-arrangementen

Print Friendly

We hebben een aantal speciale lunch-arrangementen en buffetten samengesteld. We bieden de volgende opties:

Brood lunch

Naam    Omschrijving Prijs
Pablo Kopje tomatensoep met ongezoete room (vooraf geserveerd)
Heerlijk groot casino brood met carpaccio van zijlende, pijnboompitjes en mosterddressing
Kwekkeboom kroket met brood en mosterdsaus
Volkoren, ingesmeerd met komkommer-dille-crème en gerookte zalm
Inclusief 2 keer koffie, thee, melk en fris.
€13,50

 

Lunchbuffetten

Buffet Omschrijving Aantal Prijs
De Kaartspelers Tomatensoep
Diverse broodsoorten
Kaas, ham, kip, salade, garnalensalade, Kwekkeboom kroketten en gerookte zalm
Inclusief koffie, thee, melk en fris
Vanaf 20 personen €14,50
De Lux Tomatensoep
Belegde luxe broodjes en broodsoorten
Gerookte zalm met komkommer-dille-crème en frisse slasoorten
Carpaccio met mosterddressing, pijnboompitjes en rucola
Huisgemaakte tonijnsalade
Mozzarella, pesto, zongedroogde tomaatjes en rucola (uit de oven)
Gesmolten geitenkaas met honing en verse tomaat (uit de oven)
In cajunkruiden gemarineerde stukjes kip (uit de oven)
Inclusief koffie, thee, melk en fris
Vanaf 15 personen €16,50

 

Warme lunch-arrangementen

Arrangement Voorgerecht Hoofdgerecht Nagerecht Prijs
Picasso Keuze uit 2 soepen Keuze uit 3 gerechten, geserveerd met verse frieten en frisse salade Koffie of thee met kleine zoete lekkernij €16,75
De Paris Keuze uit 2 soepen Keuze uit 3 gerechten, geserveerd met verse frieten en frisse salade Keuze uit 3 nagerechten, met koffie of thee ter afsluiting €19,75
Malaga Keuze uit 4 gerechten Keuze uit 3 gerechten, geserveerd met verse frieten en frisse salade Keuze uit 3 nagerechten, met koffie of thee ter afsluiting €24,75

 

Selectie voorgerechten

Bij lunch-arrangement Malaga.

  • Carpaccio van zijlende met truffelmayonaise, parmazaanschilfers en rucola
  • Vistrio met gerookte paling, gerookte zalm op volkorenbrood met kruiden-crème en tonijnsalade op geroosterd plaatbrood
  • Salade geitenkaas met rinse appelstroopdressing
  • Garnalenkroketjes met brood en heerlijke dip

 

Selectie hoofdgerechten

Bij lunch-arrangementen Picasso, De Paris en Malaga.

  • Noorse zalm
    Gegrild in olie van tuinkruiden geserveerd met een smaakvolle kruiden lintpasta
  • Black Angus entrecote
    gegrild met boter van kastanjechampignons, verse peper en zeezout
  • Varkenshaas
    met champignonroomsaus

 

Selectie nagerechten

Bij lunch-arrangementen De Paris en Malaga.

Dame blanche met warme chocoladesaus en slagroom
Cheesecake met Bastogne bodem
Chocolade
mousse homemade
Oreo cookies
met mousse van aardbeien

 

Arrangement op maat

Indien gewenst, kunnen wij ook een menu op maat voor u samenstellen. Neem hiervoor contact met ons op; mail, bel (073-614 16 47) of loop even binnen!

Bekijk ook onze diner-arrangementen.