Hoofdgerechten

Print Friendly

Hoofdgerechten – Vlees

Tournedos € 25,- (in het menu van 32,50+5)
250 gram malse ossenhaas geserveerd met een romige pepersaus
Lady tournedos €19,-
Malse ossenhaas (160gr) , geserveerd met een rode port-  of pepersaus
Lamsduo €20,-
Heerlijk duo van gemarineerde lamsrackkoteletjes en een lamsbiefstukje in een honing-tijmsaus en een smaakvolle kruiden lintpasta
Black Angus entrecote € 19,50
Gegrild met boter van kastanjechampignons, verse peper en zeezout
Ossenhaaspuntjes [TOPPER Picasso] € 18,-
Met verse, gewokte groenten in een lichtzoete, pikante Bombaybali-ketjapsaus
Surf en turf  Tres colores € 19,50
Van gemarineerde scampi’s, zalmfilet, Zuid-Amerikaanse tournedos (100 gram) met een smaakvolle kruidenlintpasta
Koe en Cod€19,50
Op de huid gebakken kabeljauw en sukade van het Aberdeen Angus rund met saus van Savora mosterd
Mixed grill € 19,50
Bavette van het rund, kalfsbiefstuk, lamsbiefstuk en varkenshaas, geserveerd met salsa-, Andalouse- en knoflooksaus
Varkenshaas € 16,50
Medaillons van varkenshaas met een romige saus van champignons
Saté € 15,-
Heerlijke malse saté van kippendijen met saus van pinda’s, seroendeng en witte kool sla.
Bavette  €18,50
Heerlijk mals stukje rundvlees met seizoensgebonden groenten en een rode portsaus
Spaghetti aglio [onze favoriete pasta] € 17,50
Met gemarineerde ossenhaaspuntjes, rucola, Spaanse peper, knoflook en Parmezaanse kaas
BBQ Wagyu burger en pulled porc €16,-
Een malse hamburger van het Waygu-rund met smokey baconmayonaise en BBQ pulled porc
Mexican Wagyu burger €16,-
Malse burger van het Wagyu rund op een dik broodje met chips van tortilla, pulled porc, swingende salsa, vlotte guacomole en sour cream
Kalf en kerstomaat € 19,50
Gebakken kalfsbiefstukjes met een chutney van kerstomaat en een heerlijke stroop van Aceto Balsamico
Porc steak [aanrader] € 17,50
Sappige, licht gepekelde steak van het varken met een spicy marinade
Duck of Dukes  € 17,50
Krokant gebakken eendenborstfilet met een saus van gekonfijte uitjes en roze pepertjes

Alle vleesgerechten serveren wij met een gemengde salade en verse frieten. Wilt u meer, vraag het gerust.
Al onze vleesgerechten worden medium bereid. Wilt u dit anders, geeft u dit dan aan bij onze bediening.
Indien u van saus wilt wisselen bij een gerecht, laat het ons weten; dit is mogelijk.

Hoofdgerechten – Vegetarisch

Vegetarisch trio € 17,50
Spicy bonenburger met knapperige little Gem, vleestomaat gevuld met buffelmozzarella en een gratin van bloemkool met roseval aardappel gegratineerd met oude kaas
Pasta in het ‘groen’ € 14,50
Gebakken verse (groen)ten met groene pesto van basilicum.

Hoofdgerechten – Vis

Scampi’s in chili-roomsaus € 19,-
Gebakken tijgergarnalen met verse groenten en chili-roomsaus
Tonijnsteak ( lauw warm) € 20,-
Gebakken steak van tonijn, gemarineerd in soja met een spiesje van IJslandse garnalen en Chipotle mayonaise
Spaghetti pesce € 18-
Met scampi’s, Noorse garnalen, zalmfilet en zongedroogde tomaatjes  in een pikante chili-roomsaus
Kabeljauw € 19,-
Gebakken kabeljauwfilet met kappertjes, olijven en cherrytomaatjes, met smaakvolle lintpasta
Noorse zalm €18,-
G
egrild met olie van tuinkruiden, geserveerd met een smaakvolle kruiden lintpasta
 Alle visgerechten serveren wij met een gemengde salade en verse frieten.

Kindergerechten (tot 12 jaar)

Knakworst € 8,-
Met frietjes, mayonaise en appelmoes
Kipnuggets € 8,-
Met frietjes, mayonaise en appelmoes
Frikadel € 8,-
Met frietjes, mayonaise en appelmoes
Tournedos (100gr) €10,-
Met frietjes, mayonaise en appelmoes

 

Bekijk ook onze voorgerechten, nagerechten en lunchgerechten.