Lunch arrangementen

Speciaal voor groepen vanaf 12 personen hebben wij een
aantal heerlijke lunch-arrangementen samengesteld:

Brood lunch

Pablo  € 11,50

Heerlijk dik wit casino brood met carpaccio van zijlende, pijnboompitjes en mosterddressing Dik bruin casino brood met gerookte zalm Dik wit casino brood met Bourgondische kroket en mosterdsaus Uit te breiden met:

  • kopje soep + € 3,75
  • 2x kopje koffie, thee of fris + € 5,00
  • verse jus d’orange + € 4,00

Fish and Meat € 14,50

Bestaande uit: Plateau met zalm, paling, huisgemaakte tonijnsalade en eiersalade met bacon Plateau met carpaccio, lichtgerookte kipfilet en gerookte ribeye Geserveerd met stokbrood, bruin en wit casino brood en brioche brood Uit te breiden met:

  • kopje tomaten of Tom kha kai soep + € 3,75
  • 2x kopje koffie, thee of fris + € 5,00
  • verse jus d’orange + € 4,00
  • klein dessert + € 4,25

Warme lunch-arrangementen

Picasso € 21,50

Voorgerecht: Keuze uit 2 soepen
Hoofdgerecht: Keuze uit 3 gerechten, geserveerd met verse frieten en frisse salade
Nagerecht: Koffie of thee met kleine zoete lekkernij

De Paris € 24,50

Voorgerecht: Keuze uit 2 soepen
Hoofdgerecht: Keuze uit 3 gerechten, geserveerd met verse frieten en frisse salade
Nagerecht: Keuze uit 2 nagerechten, met koffie of thee ter afsluiting

Malaga € 28,50

Voorgerecht: Keuze uit 4 gerechten
Hoofdgerecht: Keuze uit 3 gerechten, geserveerd met verse frieten en frisse salade
Nagerecht: Keuze uit 2 nagerechten, met koffie of thee ter afsluiting

Selectie voorgerechten

Bij lunch-arrangementen Malaga.

Carpaccio
Van zijlende met truffelmayonaise, parmazaanschilfers en rucola

Oriëntal viskwartet 
Gerookte zalmtartaar, wasabi, sesamkrokant / krokante garnaal, sweet chili, koriander / rauwe tonijn, soja-light, wakame, edamame / gerookte paling unagi style

Salade geitenkaas 
Geitenkaas, peer, pecannoot, vijgen balsamico, brioche

Thaise ‘Tom kha kai’ soep 
Een licht pittige soep met noedels, citrus, kokos en kip.

Selectie hoofdgerechten

Bij lunch-arrangementen Picasso, De Paris en Malaga.

Zalm-Aan 
Langzaam sousvide gegaarde zalm, waterkers, sinaasappelsaus

Black Angus entrecote
Gegrild, gerookte knoflooksaus, verse groenten

Varkenshaas
Met champignonroomsaus

Selectie nagerechten

Bij lunch-arrangementen De Paris en Malaga.

Cheesecake
Met Bastogne bodem

Dame blanche
Met warme chocoladesaus en slagroom

Arrangement op maat

Heb je specifieke wensen? Dan stellen we graag een menu op maat voor je samen.
Bel ons op (073) 614 16 47, stuur een e-mail of loop even binnen!

Van harte welkom

RESTAURANT PICASSO
Kerkstraat 49,
5211 KE  ‘s-Hertogenbosch
Telefoon: (073) 614 16 47
E-mail: f.vandijk@picasso-restaurant.nl

Menu